Το βίντεο της ημέρας: Bikini Body Ready

Ιουνίου 09, 2018


Hey You! 

Ένα βίντεο, ένας άνθρωπος και χιλιάδες συναισθήματα. Το YouTube όπως θα έχετε καταλάβει είναι από τις αγαπημένες μου πλατφόρμες.
Τους λόγους θα σας τους εξηγήσω σε ένα άλλο ποστ.

Την Γιούλη την βρίσκεις στο YouTube  με το όνομα Beautyleaks by Jul. Έχει χτίσει το δικό της όμορφο κοινό στο YouTube και δεν θα μπορούσε να μην είναι ένας όμορφος άνθρωπος με αξίες. Αυτό άλλωστε το καταλαβαίνεις από τον τρόπο που χειρίζεται το κάθε θέμα που επιλέγει να μιλήσει. Αν ψάξεις λίγο το κανάλι της θα βρεις πάρα πολλά θέματα για την ομορφιά. Αρκετές φορές όμως επιλέγει να μιλήσει για θέματα που είναι και λίγο γροθιά στο στομάχι. Βαρύγδουπο αλλά τα συναισθήματα που σε κάνει να νιώσεις είναι αυτά. Το συγκεκριμένο βίντεο ωστόσο μπορεί να σε κάνει να νιώσεις και πάνω απ'όλα τα σκεφτείς τον εαυτό σου. Αυτό από μόνο του δεν είναι υπέροχο;

Εδώ θα μιλήσουμε για το θέμα που ανησυχεί και "ρίχνει" πολλές γυναίκες. Πως θα βγω στην παραλία. Ήδη κάπως ένιωσα μέσα μου. Είναι πολύ στενάχωρο να θες να κάνεις κάτι αλλά να φοβάσαι και να μην το απολαμβάνεις.

Είναι πολύ στενάχωρο να τρέχεις στα γυμναστήρια, να έχεις τύψεις για το φαγητό που επιλέγεις να τρως, να γεμίζεις τον εαυτό σου όλα αυτά τα συναισθήματα, απλά και μόνο για να ευχαριστήσεις κάποιον άλλον άνθρωπο.



Στη ζωή μας ο πρώτος άνθρωπος που πρέπει να ευχαριστούμε, να καταλαβαίνουμε και να αγαπάμε είναι ο εαυτός μας. Το να καταφέρεις να χτίσεις γερές σχέσεις με τον εαυτό σου δεν είναι δύσκολο, απλά είναι κάτι που έχει διάρκεια. Είναι κάτι που πρέπει να φροντίζεις πάντα. Είναι πολύ εύκολο να δώσεις αγάπη στον άλλον, γιατί αυτό δεν απαιτεί προσπάθεια. Δίνεις απλά την αγάπη σου. Τέλειο πράγμα να αγαπάς κάποιον. Όμως αν το σκεφτείς είναι κάτι που βγαίνει από μέσα σου χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια.

Δυστυχώς  γινόμαστε αρκετά ενοχλητικοί άνθρωποι κάποιες φορές. 

Κάνε εικόνα! 

Είσαι στην θάλασσα. Πίνεις τον καφέ σου και 'αράζεις' στην ξαπλώστρα. Περνάει μια γυναίκα με κυτταρίτιδα. Πω πω σκέφτεσαι. Που πηγαίνει έτσι; Δεν ντρέπεται; Δεν νιώθει άσχημα;
Πάλι καλά δεν έπεσε η γυναίκα με όλα αυτά που λες! Πάει και κάνει την βουτιά της όμορφα και ωραία. 
Περνάει μια νέα κοπέλα, ψηλή και όμορφη. Πω πω σκέφτεσαι. Δεν έχει καμπύλες ρε παιδί μου. Δεν έχει στήθος (και τι έχει;). Πάλι καλά ούτε αυτή έπεσε. 
Κάνει ζέστη. Έχεις αρχίσει να ιδρώνεις. Σκέφτεσαι να πας να κάνεις και εσύ μια βουτιά. 
Έχεις μια τομή στο πόδι σου. Ντρέπεσαι. Και παραγγέλνεις ένα δροσιστικό αναψυκτικό.

Αυτή είναι μια ιστορία που σκέφτηκα με σκοπό να κάνω πιο κατανοητό και "δυνατό" (αν κατάφερα) το νόημα του όλου θέματος. 

Προσβάλλουμε και στεναχωρούμε ανθρώπους με μεγάλη ευκολία. 
Ασχολούμαστε και κρίνουμε τους άλλους, αλλά ποτέ τον εαυτό μας. 
Δεν μας νοιάζει να καταλάβουμε γιατί σκεφτόμαστε έτσι για τους άλλους.
Δεν μας νοιάζει να καταλάβουμε γιατί θέλουμε να προκαλέσουμε αμηχανία και πόνο πολλές φορές στον άλλον άνθρωπο. 
Ο πόνος που δημιουργείς στην ψυχή του άλλου, ίσως είναι χειρότερος από ένα χτύπημα.
Και εδώ είναι η στιγμή που βλέπουμε πως αυτός που κρίνει και πόσο μάλλον τόσο άσχημα αντιμετωπίζει και ο ίδιος θέματα. 

Αν Εσύ έχεις παραπάνω κιλά, κυτταρίτιδα ή κάτι άλλο που θα ήθελες να αλλάξεις, μπορείς να το κάνεις. Αλλά να το κάνεις για Σένα και μόνο. Κανένας δεν έχει το δικαίωμα να σε μειώνει και κανένας δεν έχει το δικαίωμα να σε καθορίζει.






Να έχεις μια υπέροχη μέρα.

Τα λέμε στο επόμενο ποστ!

Σας φιλώ!

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *