Το χρονικό της ζωή μου

Μαΐου 08, 2019


Hey...
Πως είστε αγαπημένοι μου; 
Σκέφτηκα πως έχουμε καιρό να πούμε τα νέα μας και νομίζω πως αυτή η στιγμή είναι ιδανική. Φαντάζομαι όμως πως θα είχε ενδιαφέρον να μαθαίνω και εγώ πράγματα για εσάς και τις ζωές σας. Αυτό είναι το Instagram μου, όπου και μπορείτε να μου στέλνετε ότι επιθυμείτε. ❤️

Οι μέρες μου το τελευταίο διάστημα είναι αρκετά γεμάτες και γι'αυτό το λόγο απομακρύνθηκα λίγο από τα δικά μας. 
Η αλήθεια είναι πως έγραφα σχεδόν κάθε μέρα, αλλά ένιωθα πως αρκετά από αυτά είναι λειψά ή όχι και τόσο καλά για να ανέβουν. Λίγο μετά συντονίστηκα με το μέσα μου και θυμήθηκα πως αυτό το Blog ξεκίνησε πολύ αυθόρμητα, όπως και τα όσα έγραφα.
Σιγά - σιγά λοιπόν θα αρχίσω να ανεβάζω μερικά από αυτά και θα τα ονομάζω "Σκόρπια Λόγια".

Αυτό είναι το βιβλίο που διαβάζω αυτό τον καιρό. 






Είναι το πρώτο βιβλίο του Χρόνη Μίσσιου που πιάνω στα χέρια μου και νομίζω πως είναι αρκετά διαφορετικό απ'όσα έχω διαβάσει μέχρι στιγμής. Γράφει σαν να σου μιλάει, με έναν ιδιαίτερο τρόπο παρόλα αυτά. Οι προτάσεις είναι μεγάλες και οι σκέψεις θα έλεγα αρκετά σκόρπιες. Μόλις το ολοκληρώσω θα σας γράψω σε ξεχωριστό κείμενο για το πως μου φάνηκε. Αν κάτι πρέπει να κρατήσετε από αυτό, είναι πως περιέχει δυνατά μηνύματα για τον άνθρωπο και τη ζωή.






Πρόσφατα είδα για ίσως χιλιοστή φορά την ταινία The last song.

Εντάξει... είναι ρομαντική ταινία, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι μόνο για κορίτσια. Ας το ξεκαθαρίσουμε αυτό. Λοιπόν εγώ γενικά δεν κλαίω καθόλου εύκολα με τις ταινίες (not true). Ίσως σε αυτή να κύλισε μόνο ένα δάκρυ βουβό, ίσως να χρειάστηκα μόνο ένα χαρτομάντιλο. Ας δούμε όμως την υπόθεση.  

Η Ronnie (Miley Cyrus) μαζί με τον αδερφό της πηγαίνουν σε μια μικρή και ήσυχη παραλιακή πόλη για να περάσουν το καλοκαίρι με τον πατέρα τους. Η Ronnie αρχικά κρατάει αποστάσεις και απομονώνεται, περνώντας τον περισσότερο χρόνο έξω από το σπίτι. Ενώ όλα δείχνουν πως η επανασύνδεσή με τον πατέρα της θα είναι δύσκολή υπόθεση, θα δούμε πως η ζωή τελικά πάντα κρύβει εκπλήξεις και τα γεγονότα σιγά-σιγά θα αλλάξουν το κλίμα ανάμεσά τους.

Συναισθηματική και ευαίσθητη καλείται να προστατεύσει μια φωλιά από θαλάσσιες χελώνες. Διαβάζει Τολστόι και είναι χορτοφάγος. Άλλες λεπτομέρειες δεν δίνω. 

Ένας μεγάλος έρωτας, η δυσκολία της αγάπης, τα ανθρώπινα λάθη και η συγχώρεση θα έλεγα πως είναι από τα βασικά νοήματα της ταινίας. 



"Οι άνθρωποι είναι περίεργοι και δεν τους καταλαβαίνω πάντα. Μπορώ να τους αγαπώ, αν και να πω την αλήθεια προτιμώ την συντροφιά των ζώων"


Επίσης ξεκίνησα να επισκέπτομαι πολύ συχνά πλέον μια έκταση που φιλοξενεί άλογα. Ήταν κάτι που ήθελα καιρό να κάνω. 
Αυτή η φωτογραφία είναι τραβηγμένη από την δεύτερη μου επίσκεψη στον χώρο. Νομίζω ότι έχω αρχίσει πλέον να κερδίζω την εμπιστοσύνη τους. 
Αν έχετε την δυνατότητα επισκεφθείτε και εσείς έναν τέτοιο χώρο. 
Η επαφή με τα άλογα θα σας αποφορτίσει και θα σας γεμίσει ενέργεια. 




Ένα άλογο, ένα άλογο.Το βασίλειό μου για ένα άλογο.

Γουίλιαμ Σαίξπηρ




Αυτά είναι μερικά πράγματα που με εμπνέουν και με γεμίζουν. Είχα πολλά να μοιραστώ ακόμα, αλλά αυτό θα γίνει σε ένα επόμενο. Να περνάτε όμορφα και να χαμογελάτε.









See You Soon, Mauri Toulipa 

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *