Τα μπαλόνια της ζωής σου πρέπει να έχουν χρώμα!

Φεβρουαρίου 22, 2017


Όταν λέω τα μπαλόνια της ζωής σου πρέπει να έχουν χρώμα,εννοώ τους ανθρώπους που σε περιτριγυρίζουν,τα όνειρά σου και τις σκέψεις σου. Δηλαδή να έχουν κάποια ενέργεια,κάποια χαρά και κάποια ίσως φροντίδα. Το καθένα από αυτά θα πρέπει να περιέχει κάποια δόση τρέλας,αισιοδοξίας και γιατί όχι και κάποιο κίνητρο. Όλα αυτά είναι αναγκαία στην ζωή κάθε ανθρώπου. Μιας και φτάνουμε στο τέλος αυτής της χρονιάς κάτσε και οργάνωσε αυτά τα τρία μικρά και τόσο σοβαρά πραγματάκια.

 Γέμισε λοιπόν τις μπαταρίες σου για τον ερχομό της νέας χρονιάς και οπλίσου με τα παραπάνω. Επίλεξε πρώτα τους ανθρώπους που πραγματικά θες στην ζωή σου. Αυτούς που μπορούν χωρίς εσένα αλλά δεν επιτρέπουν να σε χάσουν σε όποια συνθήκη και να υπάρχει. Αυτούς που πάντα έχουν χρόνο για σένα,σε αγαπάνε,σε υπολογίζουν και είναι πηγή ενέργειας και χαράς. Όσοι λοιπόν σε προσπερνάνε,σε μειώνουν και αδιαφορούν για σένα,απομάκρυνε τους από την ζωή σου με συνοπτικές διαδικασίες. Έχω συναντήσει ανθρώπους που ενώ γνωρίζουν ποιοι τους κάνουν <<κακό>> με τον δικό τους τρόπο,δυσκολεύονται να τους αφήσουν έξω από το κομμάτι της ζωής τους. Μην φοβάσαι να κάνεις αλλαγές που ξέρεις ότι θα σε  ανακουφίσουν.

Έπειτα έχουμε το κομμάτι των ονείρων. Έιναι πολύ όμορφο να κάνεις στην ζωή σου όνειρα. Μόνο ενέργεια μπορεί να σου δώσουν. Ωστόσο εάν έχεις παραιτηθεί από αυτό και φοβάσαι να ονειρευτείς ΞΎΠΝΑ. Μην επιτρέπεις σε ανθρώπους και συνθήκες να σου στερούν αυτό το συναίσθημα,γιατί να όνειρα είναι συναισθήματα,καθαρά και δυνατά. Είναι επιθυμίες. Άρχισε με πραγματάκια σχετικά βατά,που δεν σε φοβίζουν και κάθε φορά ανέβα level. Μην φοβάσαι να τολμήσεις και να αποτύχεις,δεν είναι κακό ξέρεις να κάνεις λάθη. Να θυμάστε όμως η δύναμη των ονείρων μπροστά στον φόβο υπερισχύει. Τα όνειρα πρέπει να σε τρομάζουν και να σε τραβάνε ταυτόχρονα στην υλοποίηση τους. Τα όνειρα γεννιούνται από τα όνειρα να θυμάσαι.

Τέλος το σημαντικότερο ίσως όλων είναι οι στόχοι που θα θέσεις για τον νέο χρόνο. Αυτοί θα πρέπει να καθοριστούν και από τα όνειρα που έχεις για την ζωή σου. Μην φοβάσαι να αλλάξεις στόχους ή να τους αναδιαμορφώσεις. Προσπάθησε λοιπόν να βάλεις σε μία σειρά όλα όσα θες να καταφέρεις,σκέψου,οραματίσου και τόλμα. Όμως θα πρέπει να θυμάσαι και κάτι. Κάθε μέρα είσαι ένας νέος άνθρωπος. Γιαυτό αν βάλεις έναν στόχο,που στην συνέχεια δεν σε τραβάει το ίδιο με την αρχή,διαμόρφωσέ τον πάλι. Μην σκεφτείς πως παραιτείσαι ή κάτι τέτοιο.

Προχώρα δυναμικά και γίνε ο καλύτερος εαυτός σου! Αγάπα τον εαυτό σου και πάλεψε για τα όνειρά σου.

Σας εύχομαι έναν χρόνο υπέροχο με δημιουργία,αγάπη,υγεία και χαρά!!!

-Νάνσυ Παπαδοπούλου

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *