Φράσεις που θα σε βοηθήσουν να δεις τη ζωή πιο θετικά

Φεβρουαρίου 23, 2017




 Πολλές φορές εμείς οι άνθρωποι είμαστε αναβλητικοί,ακόμα και με την ευτυχία μας. Δίνουμε περισσότερη βαρύτητα στις δουλείες μας,στα προβλήματά μας και ξεχνάμε να κάνουμε το πιο απλό και εύκολο πράγμα. Να χαμογελάμε. Γιατί το χαμόγελο αυτόματα μας αλλάζει την διάθεση και μας δίνει ενέργεια. Στην συνέχεια θα δούμε φράσεις,που θα σε κάνουν να δεις την ζωή πιο θετικά.
• Μια φορά υπάρχουμε, δεν υπάρχει τρόπος να υπάρξουμε δυο φορές και μάλλον δεν θα υπάρξουμε ξανά ποτέ. Κι εσύ που δεν εξουσιάζεις το αύριο, αναβάλλεις τη χαρά. Και η ζωή πάει χαμένη με τις αναβολές και ο καθένας πεθαίνει απασχολημένος.  (Επίκουρος)
• Στη ζωή, το θέμα δεν είναι να κρατάς καλά χαρτιά, αλλά να παίζεις καλά ένα άσχημο φύλλο.( Robert Louis Stevenson)
• Ζεις μονάχα μια φορά, αλλά αν το κάνεις σωστά, μια φορά είναι αρκετή. (Mae west)
• Μερικοί άνθρωποι δεν κάνουν ποτέ τρέλες. Τι τρομακτική πρέπει να είναι η ζωή που ζουν! (Charles Bukowski)
• Στη ζωή υπάρχουν δύο είδη ανθρώπων: οι αισιόδοξοι και οι απαισιόδοξοι. Οι απαισιόδοξοι έχουν συνήθως δίκιο. Αν όμως η ανθρωπότητα έφτασε ως εδώ, αυτό το χρωστάει στους αισιόδοξους. (Karl Popper)
Μπορεί να είναι απλές φράσεις,που όμως έχουν βαθύ νόημα. Αν συμβαίνουν πράγματα στην ζωή σου που σε θλίβουν,κάνε μια προσπάθεια για να δεις την ζωή θετικά. Ακόμα και αν κάποιες φορές η ζωή σου φερθεί άδικα, μην το βάλεις κάτω.Βάλε έναν στόχο και δώσε νόημα στην ζωή σου. Βάζω στόχο, σημαίνει ότι σχεδιάζω. Ότι πολεμώ και επιμένω.
Μα ο μεγαλύτερος στόχος,πρέπει να είναι η ευτυχία σου!

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *