Blogmas December 8th - Να θυμάσαι: Μείνε πεινασμένος. Μείνε τρελός.

Δεκεμβρίου 08, 2018


Hello Παιδιά!

Τι κάνετε; Σήμερα ξύπνησα όπως και κάθε πρωί (ατυχές αστείο) και μαντέψτε. Έβγαλα βόλτα την Λούνα... Αυτές τις βόλτες που κάνω μαζί της, τις αγαπώ! Δεν μου δίνουν κανένα περιθώριο να χαζέψω σε λιγότερο σημαντικά πράγματα. Συνήθως πηγαίνουμε για περπάτημα στην φύση. Σε δρομάκια όμορφα. 
Από μικρή είχα πάντα πολλά ζώα στο σπίτι μου. Πραγματικά δεν μπορείτε να φανταστείτε. Η επαφή μου με τα ζώα από τέτοια ηλικία μου έκανε πολύ καλό. Με έκανε ευαίσθητη και συμπονετική. Μου δημιούργησε το αίσθημα της ευθύνης απέναντί τους. Και είναι τόσο καλά! Έχουν υπέροχη ψυχή. Δεν προδίδουν, δεν ξεχνάνε.



Λίγο αργότερα συνάντησα μια αγαπημένη φίλη. Καθίσαμε και μιλήσαμε για στόχους, για τη ζωή γενικότερα. Είναι τόσο ωραίο το συναίσθημα να έχεις ανθρώπους που σε καταλαβαίνουν! Δεν είναι εύκολο να τους βρεις. Ξέρεις αυτούς που σε αγαπάνε αγνά... Περισσότερο σε αυτό που κάνω τώρα ( Το Blogmas δηλαδή), θέλω να επικοινωνώ σκέψεις και ανησυχίες. Θέλω να σας μιλάω για αγαπημένα βιβλία, μέρη ή ομιλίες. Για ιστορίες και ανθρώπους. 




Αυτό το μαγαζί είναι στα Κάτω Πετράλωνα. Έχω γράψει και ένα κείμενο γι΄αυτό (δες εδώ).
Σήμερα θα σου αφήσω να δεις και μια ομιλία που μ'αρέσει πολύ! Θα προσπαθώ να σου αφήνω πάντα κάτι που να αξίζει να δεις. 
Να θυμάσαι: Μείνε πεινασμένος. Μείνε τρελός. 






Αυτά είχα να μοιραστώ μαζί σου σήμερα. Ελπίζω να τα απολαμβάνεις όσο εγώ. Τώρα θα βάλω τις ζεστές μου φόρμες και θα βγω να περπατήσω στην Αθήνα. Την αγαπημένη μου πόλη! 

See You Soon, Mauri Toulipa

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *