Blogmas December 7th - Πως να ζεις καλύτερα το Τώρα

Δεκεμβρίου 07, 2018

  
Hello Παιδιά!

Τι κάνετε; Αποφάσισα να κάνω Blogmas και θα χαρώ πολύ να είστε μαζί μου σε αυτό. Η αλήθεια είναι πως δεν ξέρω πως ακριβώς πάει αυτό, αλλά πιστεύω πως θα το βρούμε στη συνέχεια μαζί. 

Για αρχή έβαλα στόχο να ανεβάζω καθημερινά πραγματάκια εδώ. Οπότε αν σου αρέσουν αυτά που γράφω μείνε συντονισμένος. Ας επιστρέψουμε όμως στα δικά μας.

Ξέρεις πόσο αγαπώ την επικοινωνία μας. Γι'αυτό πήρα και αυτή την απόφαση! Ήθελα να κάνουμε ακόμα πιο προσωπικό το κλίμα.  




Σήμερα το πρωί ξύπνησα και το πρώτο πράγμα που έκανα ήταν να βγάλω βόλτα την Λούνα (τετράποδος φίλος). Το δεύτερο ήταν να πάρω καφέ και αμέσως μετά να κάτσω στο γραφείο μου! Να σου πω την αλήθεια εκεί περνάω και τον περισσότερο χρόνο μου. 


Αυτό είναι ένα φυτό που λατρεύω. Δεν ξέρω αν ισχύει και για εσάς, αλλά εμένα μ'αρέσει να έχω φυτά στον χώρο μου. Προς το παρόν έχω αυτό και ένα κακτάκι. Μόλις αγοράσω και πιο μεγάλα θα σας πάρω μαζί μου. Σήμερα ανέβασα ένα κείμενο που μπορεί να σε βοηθήσει να ζεις καλύτερα στο Τώρα. Ο καθένας μας πολλές φορές ξεχνιέται και χάνεται στον χρόνο, όμως είναι καλό να μην ξεχνάμε πως το μόνο που μας ανήκει είναι το Παρόν.




Α... επίσης αυτό το ημερολόγιο το αγαπώ. Ο πρώτος πιο σημαντικός λόγος είναι πως μέσα έχει σοκολατάκια! Ο δεύτερος είναι γιατί μ'αρέσει αυτή η διαδικασία. Ξέρεις, με την αντίστροφη μέτρηση. Να σας πω όμως ένα μυστικό; Ρε παιδιά δεν άντεξα σήμερα και έφαγα και το αυριανό σοκολατάκι! (ουπς)




Λίγο αργότερα και αφού πέρασα σχεδόν όλη την μέρα σπίτι, είπα να βγω έξω. Η αγαπημένη μου βόλτα είναι με μουσική στα αυτιά και την Λούνα. Το λατρεύω. Επίσης πολλές φορές παίρνω το ποδήλατό μου και κάνω βόλτες στην Διονυσίου Αρεοπαγίτου και στα στενάκια της Πλάκας. Πως θα σας φαινόταν να κάναμε μια τέτοια βόλτα μαζί;



Και επειδή σας μίλησα και θα σας μιλάω αρκετά για τον σκύλο μου πρέπει να σας τον γνωρίσω! Χάρηκε πολύ, είναι η Λούνα που αγαπάει τρομερά το Χριστουγεννιάτικο Δέντρο μας. Έχουμε κάνει και ένα βίντεο στο Youtube με αυτό. (Μπορείς να το δεις εδώ).

Θα σας αφήσουμε κάπου εδώ και θα τα πούμε αύριο. Ιδανικά στις 8! Να περνάτε όμορφα ❤.

See You Soon, Mauri Toulipa

You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *