Ολική επαναφορά

Σεπτεμβρίου 20, 2019


Hey...

Σήμερα η μέρα είναι άκρως φθινοπωρινή και είμαι ενθουσιασμένη με αυτό. Ανυπομονώ να μυρίσω το άρωμα που φέρνει μαζί της η βροχή. Θα τολμήσω να ευχηθώ καλό φθινόπωρο -εντάξει είναι πλέον 20 Σεπτέμβρη και έχω κάθε δικαίωμα να το εκφράσω επιτέλους-
με έναν κρυφό φόβο λιθοβολισμού στο πίσω μέρος του μυαλού μου. ΟΚ.. ΟΚ!
Έχω μαζέψει λοιπόν όλη την καταπιεσμένη ενέργεια μου και πίνοντας ένα ταπεινό frappuccino caramel δημιουργώ ένα πλάνο για όσα θα ήθελα να ακολουθήσουν. Μετά από καιρό είμαι απόλυτα εστιασμένη σε αυτό και νομίζω πως είναι η ώρα για να συμβούν πολλά από αυτά τα πράγματα.

Τους τελευταίους μήνες απείχα από το blogging κάτι που θα μου φάνταζε θανατηφόρο πρώτα, αλλά εν τέλει δεν ήταν και τόσο. Υπάρχει μια έκρηξη ιδεών στο μυαλό μου που σύντομα θα μπει σε μια σειρά και όλα θα αρχίσουν να συμβαίνουν. Όσο καιρό έλειπα από εδώ έτρεχα με άλλες υποχρεώσεις, συναντούσα φίλους, διάβαζα βιβλία, παρακολουθούσα ομιλίες και φρόντιζα να επικοινωνώ καλύτερα με τον εαυτό μου. Συνέβησαν πολλά το τελευταίο διάστημα και είχα ανάγκη από εσωτερικό διαλογισμό και επαναπροσδιορισμό. Σε μια προσπάθεια λοιπόν να αλλάξω πράγματα που δεν μου ταιριάζουν, νιώθω πλέον ανάλαφρη στο να τα αφήσω πίσω και να δημιουργήσω μια καινούργια καθημερινότητα.

Αυτά αφορούν διάφορα θέματα σημαντικά, αλλά και λιγότερο σημαντικά που όμως έχουν την δύναμη να μας διαμορφώνουν μέσα και έξω. Σιγά-σιγά θα αρχίσω να τα επικοινωνώ και εδώ μαζί σας. Ανθρώπινες σκέψεις, διατροφή και περιβαλλοντική συνείδηση είναι μερικά από τα πράγματα που θέλω όσο μπορώ να διαμορφώσω και να εξελίξω.

Αν είστε και εσείς σε Mood αλλαγών θα χαρώ να μοιράζεστε μαζί μου το δικό σας ταξίδι είτε αφήνοντάς μου σχόλιο από κάτω, είτε στα social media μου.

Να θυμάστε πως η ζωή είναι γεμάτη εκπλήξεις. Αφήστε τα πράγματα να συμβούν.

Σας φιλώ.

See You Soon, Mauri Toulipa

You Might Also Like

2 Comments

Like us on Facebook

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *