Τα μεγάλα όνειρα γίνονταν παλιά, τότε που ήμουν μικρή - Το 24ωρο της Ευτυχίας

Μαρτίου 22, 2021


9.00 π.μ

Ξυπνάω με κλάματα. Αυτοί οι εφιάλτες με έχουν τρελάνει, το υποσυνείδητο μου είναι fucked up. Έχω ξυπνήσει και κάνω ήδη overthinking. But that’s who Ι am. I take a deep breath, ξεκινάω διαλογισμό και θέτω στόχο να βγάλω τη μέρα. Μη φανταστείς τίποτα τρελό, τα μεγάλα όνειρα γίνονταν παλιά, τότε που ήμουν μικρή. Τώρα έχω μάθει, ό,τι ζούμε είναι το τώρα. Το τώρα σου θες να είναι καλά. 

Μετά από 10 λεπτά σηκώνομαι και ακολουθεί η ρουτίνα. Ντουζ, δόντια, πρόσωπο, 1 λίτρο χλιαρό νερό με λεμόνι και ινδιάνικα να παίζουν στο background. 

Έχει ήλιο, είναι όμορφα, ανοίγω τα παράθυρα να μπει αυτό το ωραίο το κρύο. Μένω στην Γερμανία.  Φοράω φούτερ φαρδύ και κάλτσα με μπαφόφυλλο, φτιάχνω μάτσα, στρώνω κρεβάτι, συμμαζεύω πεταμένα ρούχα, χορεύω και ξεκινάει η μέρα μου. Είμαι στρατιώτης ρε πούστη, όλοι βαριούνται την ρουτίνα εγώ σκυλί, εκεί κάθε μέρα τα ίδια. Σατισφαξιον το καθαρό σπίτι για έναν άνθρωπο με αγχώδη διαταραχή.

12.00 μ.μ 

Κάνω γιόγκα και τρώω πρωινό. Έχω φυσικά και μεσημεριανό σε τάπερ, "Δεν θέλω να έχεις άγχος". Όλα υπό έλεγχο μη και δε βγω απ' το comfort zone μου. Ντύνομαι ζεστά, παίρνω ποδήλατο και έφυγα. Βόλτα στο ποτάμι, τεράστια βόλτα. Αράζω σε ένα ηλιόλουστο σποτ και βγάζω φώτο. 

Τι ωραία να μη σε ξέρει κάνεις, να μη σε κρίνει, να μη σε κοιτάει, να μη τον νοιάζει τι φοράς. Freedom. Νιώθω υπέροχα. Έφυγα για πάρκο long ride. Η πόλη λάμπει. Πάω πάρκο, την πέφτω γρασίδι και διαβάζω βιβλίο με τίτλο "πως να ξεπεράσετε τους φόβους σας". Παράλληλα τρώω μεσημεριανό και απαντάω σε μηνύματα στο ίνστα. Α ναι δε σου είπα, δυσκολεύομαι να συγκεντρωθώ. 

4.00 μ.μ

Πάω σούπερ και πριν μπω παίρνω μια βαθιά ανάσα και σκέφτομαι. Μπορείς, είσαι δυνατή δεν θα πάθεις τίποτα. You’re better than this. My biggest fear is the que. Ο άνθρωπος που μόνιμα νομίζει ότι θα του συμβεί κάτι, μη τον βάλεις να περιμένει όρθιος κάπου. Φτάνει η σειρά μου φάιναλι.  Φεύγοντας μυρίζω τις τουλίπες που πήρα. Feeling amazing, see? Life’s good. 

Πηγαίνω μια βόλτα απ' το tattoo studio. Χαιρετάω, βγάζω κανά στόρυ και γειά σας. Έφυγα για σπίτι. Χριστέ μου το ποτάμι είναι πανέμορφο, με φυσάει ο αέρας στο ποδήλατο. Τραγουδάω από μέσα μου το καινούριο κομμάτι του Βieber. Τι; Φυσικά και μ' αρέσει ο μπίμπερ, γιατί είναι γλύκας και αγαπάει την κοπέλα του παρά πολύ ή έτσι θέλω να πιστεύω.. γιατί αν με ρωτάς τι ψάχνω στη ζωή είναι η αγάπη, ο έρωτας. Ντάξει θα κατέβω απ' το σύννεφο. 


6.00 μ.μ

Τακτοποιώ τα ψώνια απ' το σούπερ. Κάνω μια ωραία deep stretching βλέποντας sex and the city. 

Ναι αυτό το λάθος. Ναι αυτό με τα λάθος πρότυπα και λάθος μηνύματα. Τι νομίζεις αγάπη; Επειδή κάνουμε γιόγκα, παίρνουμε αγχολυτικά, διαλογιζόμαστε και κάνουμε χέλθι λίβινγκ δεν είμαστε θύματα; Φυσικά και τρώω ότι μου σερβίρουν.. γουστάρω εμπορικά. Συνειδητά όμως. Κάπου-κάπου πρέπει να τρως βρώμικα και να βλέπεις trash. Ξεμπλοκάρει ο εγκέφαλος γι' αυτό στο λέω.

9.00 μ.μ

Είμαι πτώμα. Τρώω μια γαβάθα γάλα καρύδας με βρώμη και berries. Ουφ είμαι όντως πτώμα, but I feel alive. Διαβάζω τις σούτρες, του Παταντζαλι. "Μετά το sex and the city μου θες και σουτρες" θα έλεγε ο φίλος μου ο ναούμ, που είναι ο άνθρωπος που με ξέρει καλύτερα απ' όλους. 

Μπάνιο καυτό με λεβάντα και χαμομήλι. 

11.00 μ.μ

Ξάπλα κρεβάτι. Αχ πόσο θα ήθελα να κάνω ένα τσιγάρο τώρα.. βαριέμαι να σηκωθώ. Ξεκινάει δυνατό scrolling. Damn πέρασε μισάωρο. Βάζω διαλογισμό κατά της κατάθλιψης. Ενδιαφέρον ταξίδι η κατάθλιψη θα έλεγα, πολύ την γουστάρω. Με κάνει να μη βαριέμαι ποτέ. Γελάω μόνη μου με τον εαυτό μου. Στέλνω μήνυμα στην Δέσποινα. "Μαλάκα θυμάσαι τότε που πίναμε ναρκωτικά και φοβόμασταν τα ψυχοφάρμακα;"

Aυτή η ζωή είναι όλο εκπλήξεις. 

Thanks universe τα λέμε αύριο. 

Aka mydayzinlife


You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *