Η Esmeralda του YouTube

Σεπτεμβρίου 27, 2017 Η Βίκυ Φωτιάδου είναι η Esmeralda του Youtube, και της καρδιάς πολλών νέων κοριτσιών και όχι μόνο. Έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα κανάλι με ωραίο και μεγάλο περιεχόμενο για το διάστημα που το διατηρεί. Έχει περάσει μόλις ένας χρόνος και η παρέα που έχει δημιουργήσει αγγίζει πλέον τους 10.000. Η Esmeralda μας αφήνει να μπούμε κάπως στην ζωή της, απαντώντας σε πράγματα που πολλοί θα ήθελαν να γνωρίζουν.

                 Τι είναι για σένα το YouTube και πως αποφάσισες να ξεκινήσεις το δικό σου κανάλι;
Για μένα το YouTube είναι ένα hobby που τo ξεκίνησα εντελώς δοκιμαστικά όταν έψαχνα το καλοκαίρι του 2016 να βρω μια δημιουργική ασχολία. Φεύγοντας πλέον από την καθημερινότητα του σχολείου ήθελα να φτιάξω κάτι δικό μου, κάτι δημιουργικό το οποίο θα με έφερνε κοντά σε άλλους ανθρώπους και θα μοιραζόμουν μαζί τους ιδέες, εμπειρίες και σκέψεις.

                 Το να ξεκινήσεις το δικό σου κανάλι ήταν κάτι που σε άγχωνε;
Σίγουρα. Το να εκτίθεσαι δημόσια σε τόσο κόσμο είναι αγχωτικό. Όποιος βλέπει τα video μου μπορεί πλέον να κρίνει, να αποδοκιμάζει ακόμη και να εμπνέεται από μένα, ενδεχομένως είναι και μια τεράστια ευθύνη. Πλέον δεν μιλάς μόνο στον κολλητό σου φίλο, αλλά σε ένα κοινό ποικίλων ηλικιών και προσωπικοτήτων.
Χρειάστηκαν δύο μήνες για να πάρω αυτήν την απόφαση.

«Φοβόμουν την κριτική. Αυτό όμως ήταν ένα Challenge που είχα βάλει στον εαυτό μου».


                 Σε βρίσκουμε με το όνομα Esmeralda. Πως προέκυψε;
Όσο είμαι ακόμη νέα ήθελα να έχω ένα όνομα το οποίο να παραπέμπει σε μία χαρακτηριστική φιγούρα. Έτσι αποφάσισα πως το Esmeralda (πρωταγωνίστρια της Παναγίας των Παρισίων) ήταν μία προσωπικότητα που ταίριαζε στην δική μου.

                  Όταν λοιπόν ανέβασες το πρώτο σου βίντεο, αυτό είχε απήχηση;
Τα πρώτα βίντεο είχαν απήχηση σε γνωστούς και φίλους ενώ όσο συνέχιζα με παρακολουθούσε όλο και περισσότερος κόσμος.                                  Θυμάσαι το πρώτο σχόλιο που δέχτηκες;

Ναι το θυμάμαι γιατί ήταν από έναν πολύ καλό μου φίλο,  ο οποίος αν θυμάμαι καλά μου ευχόταν καλή αρχή στο νέο μου ξεκίνημα.

«Πριν ασχοληθώ με το YouTube μου άρεζε η
 Μικρή Ολλανδέζα. Παρόλα αυτά υπάρχουν 
αρκετοί που με εμπνέουν ειδικά από το 
εξωτερικό».

              Τι σπουδάζεις;
Οργάνωση και Διοίκηση Επιχειρήσεων στο Πανεπιστήμιο Μακεδονίας. Ωστόσο έχω σκεφτεί πως θα μπορούσα να συνδυάσω το Youtube με αυτό που σπουδάζω μελλοντικά.                 Σιγά-σιγά τείνει να γίνει επάγγελμα και στην Ελλάδα το Youtube. Ποια είναι η γνώμη σου σε αυτό;
Η αλήθεια είναι πως αρκετά άτομα έχουν έσοδα με αυτόν τον τρόπο πλέον, οπότε νομίζω είναι ότι καλύτερο να κάνεις το χόμπι σου επάγγελμα.«Στους συνδρομητές μου έχω πει ένα ψέμα. 

Είμαι 1.69 και όχι 1.70». (Γέλιο)


                 Πιστεύεις ότι θα έπρεπε η ηλικία να καθορίζει και την πορεία κάποιου σε αυτή την πλατφόρμα;
Δεν πιστεύω πως η ηλικία παίζει ρόλο αλλά η όρεξη. Σκέψου πόσο ενδιαφέρον θα είχε αν μια γιαγιά 80 χρονών έκανε YouTube!

                   Έχεις προσδοκίες για το κανάλι σου και αν ναι ποιες είναι αυτές;
Αποτελεί προσδοκία όλων όσων ασχολούνται με το YouTubeνα μεγαλώσουν το κανάλι τους όσο περισσότερο μπορούν. Θέλω να αποκτήσω ένα κοινό που να με εμπιστεύεται.


                     

  Η σχέση σου με τους haters; Σου έχει τύχει τέτοιο σχόλιο;

 Μου έχει τύχει, όπως και σε όλους άλλωστε. Κρατάω πάντα τα σχόλια που μπορούν να με κάνουν καλύτερη και να με προβληματίσουν. Έτσι κι αλλιώς δεν μπορούμε να αρέσουμε σε όλους.


«Όσο έχω όρεξη και με γεμίζει αυτό που

 κάνω θα συνεχίζω». 
 Μέσα από το κανάλι σου προσπαθείς να περάσεις κάποια μηνύματα στο κοινό σου;
            Αυτό συμβαίνει άθελα μου, αλλά πολλές φορές έχω ως στόχο να περάσω μηνύματα στο κοινό μου, να τους προβληματίσω και να ακούσω τις απόψεις τους και στα σχόλια.

Μπορείτε να βρείτε και εσείς το κανάλι της πατώντας εδώ.


You Might Also Like

0 Comments

Like us on Facebook

Φόρμα επικοινωνίας

Όνομα

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο *

Μήνυμα *